Vloni v létě k nám na cvičák do Blanska přijela Eva s celou svou vyškovskou smečkou, a jak to tak bývá, po cvičení jsme si dlouho povídaly a až nakonec Eva pronesla tu památnou větu, že je to fajn se takto setkat a popovídat si a že by bylo super udělat si toto setkání delší, třeba na víkend a pozvat ještě pár známých a přátel... Slovo dalo slovo a my začaly plánovat. Zjistily jsme ale, že přátel a známých máme díky šeltičkám strašně moc a že spousta z nich umí se svými chlupatými mazlíky opravdu hodně věcí. Myšlenka natolik zaujala, že je z ní setkání šeltičkářů, které zastřešuje Klub chovatelů collií a sheltií Praha.

Naplánovaly jsme pro vás ukázky různých aktivit, které se šeltičkou můžete provozovat, a k tomu naši přátelé nabízí i možnost si o této problematice popovídat a zatrénovat si. Vyzkoušet si na vlastní kůži můžete agility s Janou Zemkovou a Marcelou Hejdukovou, dogdancing s Renatou Voldánovou, stopování a jiné pachové práce vám přiblíží expertka na tuto činnost Martina Valová, s využitím šeltií v canisterapii, s metodikou výcviku, s bezpečnostními, hygienickými a veterinárními podmínkami v této oblasti zájemce seznámí  Eva Vávrová, přednáškou o výkladu standardu, stavní úpravě a předvádění vás proškolí mezinárodní rozhodčí, paní Mlada Svobodová. Je jen na vás, co se rozhodnete vyzkoušet ...

Vše prosím uprostřed lesů na Vysočině, které jsou jako stvořené pro vycházky do okolí. Ubytování v chatkách nebo na pokojích, s plnou penzí v rekreačním středisku Podmitrov.

A kdyby pršelo? Zalezeme do učeben, které máme k dispozici, a budeme si povídat...

Tak jestli chcete potkat přátele, známé, nebo právě nové poznat, neváhejte a prožijte s námi

VÍKEND SE ŠELTIČKOU!

A malá poznámečka pod čarou...

Děkujeme všem, kteří nám s realizací tohoto setkání pomáhají, naše díky patří všem výše jmenovaným, Lucce Cvrkalové za tyto stránky a další nezištnou pomoc, dále Hance Banďouchové za slíbený veterinární dozor, Vilmě Kracíkové a Veronice Habrové za psychickou podporu a pomoc s organizací ... A jak to tak vypadá, bude těch lidí, kterým je třeba děkovat, víc a víc.

Poděkování patří v neposlední řadě také Klubu chovatelů collií a shetlií Praha, který si naše setkání vzal pod svá křídla a přispěl na jeho organizaci nemalou částkou... :-)

Všem veliké díky!

Budeme rády, pokud se také mezi vámi najde někdo, kdo by chtěl nějakou formou přispět na toto setkání (myslíme sponzoring;-). Bližší informace na mailu (je uveden v kontaktech).

Díky a těšíme se na shledanou!

Garanti akce:
Eva Vávrová a Petra Ocetková